Många som använder eciggs

Man ser fler och fler som använder sig av generic adult sours och eciggs och så vidare. Ja det verkar bli mer och mer populärt att använda sig av det.
Ja det är ju bra om fler slutar att röka det är ju bra både för dom själva och för alla runtomkring. Så det är ju bra att det finns hjälp att få när man bestämmer sig för att sluta och tycker att det är svårt.
Det kommer fler och fler hjälpmedel och det mesta kan man köpa online och det kan ju också underlätta en hel del. Det kan vara skönt att slippa gå ner till affären och köpa det. Det kan vara skönt att bara kunna köpa det online och så blir det bra på det sättet.

Finns så många prylar som man kan skaffa sig

Ja det finns ju så mycket nu det finns ju ecigg men sne så finns ju e-juice och gas som man kan skaffa sig som också ska hjälpa dom som vill sluta att röka. 
Och man ser fler och fler på stan faktiskt som använder sig av eciggs och det blir ett vitt moln av dom. Ja det finns så mycket saker och det kommer hela tiden nya saker som man kan prova på.
Och det kommer säkert att komma fler och fler saker på marknaden för att sluta röka. Ja alla sätt är bra utom dom dåliga så det blir ju bra om det är fler som slutar att röka på det sättet. Det hoppas man ju verkligen att det ska bli så och att det ska bli bättre och bättre saker som gör att det blir lättare för dom att sluta röka. Ja de är ju bra att det är fler som vill satsa på sin hälsa och sluta med saker som gör dom dåligt och det är bra.